25 Haziran 2010 Cuma

Kültür Bakanlığı Personeli İçin Çalışıyor ..

TEŞKİLÂT VE GÖREVLERİ HAKKINDA KANUN İLE BAZI KANUN VE KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMELERDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR KANUN TASARISI

MADDE 1- 16/4/2003 tarihli ve 4848 sayılı Kültür ve Turizm Bakanlığı Teşkilât ve Görevleri Hakkında Kanunun;

a) 9 uncu maddesinin (b) bendi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.

“b) Gerekli görülen yerlerde müzeler, rölöve ve anıtlar müdürlükleri, restorasyon ve konservasyon laboratuvarları kurulmasını teklif etmek ve bunların idare ve ihtisas işlerini düzenlemek ve yürütmek; il özel idarelerine ait müzeler ile özel müzelerin kurulmasına rehberlik etmek, izin vermek, bu müzeleri desteklemek ve denetlemek, bunların yönetimlerine ilişkin usul ve esasları belirlemek ,”

b) 10 uncu maddesinin birinci fıkrasının (f) bendi aşağıdaki şekilde değiştirilmiş, fıkraya aşağıdaki (i) bendi eklenmiştir.

“f) Halka hizmet vermek amacıyla, il özel idareleri, belediyeler, kamu kurum ve kuruluşları ile gerçek ve tüzel kişiler tarafından kurulan veya kurulacak olan kütüphanelerin, idari, teknik ve bilimsel niteliklerine ilişkin usul ve esasları belirlemek, bu kütüphanelere rehberlik etmek, bunları desteklemek ve denetlemek,”

“i) Kamu kurum ve kuruluşları ile gerçek ve tüzel kişiler tarafından kurulan kütüphaneler ile işbirliği yaparak, ulusal düzeyde ortak bibliyografik veri tabanı oluşturmak, ulusal veya uluslararası veri tabanlarına katılım sağlamak,”

c) 8 inci maddesinin (d) bendindeki “güzel sanatlar galerileri ile” ibaresi ile 12 nci maddesinin birinci fıkrasının (r) ve (s) bentleri yürürlükten kaldırılmıştır.

MADDE 2- 4848 sayılı Kanuna aşağıdaki ek maddeler eklenmiştir.

"EK MADDE 1- Bakanlığın taşra teşkilatında bulunan kültür merkezleri, danışma büroları, ilçe sınırları içindeki kütüphaneler ve illerdeki güzel sanatlar galerileri ile ekli (I) sayılı listedeki müzeler il özel idarelerine devredilmiştir. Devre konu müzelerdeki arkeolojik eserler, öncelikle o il sınırları içinde olmak üzere, Bakanlıkça uygun görülen en yakın arkeoloji müzesine; devre konu kütüphanelerdeki yazma ve nadir eserler, öncelikle o il sınırları içinde olmak üzere Bakanlıkça uygun görülen en yakın yazma eserler kütüphanesine; devre konu güzel sanatlar galerilerindeki müzelik plastik sanat eserleri en yakın resim heykel müzesine devredilir.
Devredilen birimlere ait taşınır ve taşınmaz mallar, araç, gereç, malzeme, demirbaş ve taşıtlar ile hak, yükümlülük, alacak ve borçlar il özel idarelerine devredilmiştir. Mülkiyeti Hazineye ait olup Bakanlığa tahsis edilmiş olan taşınmazlar da bu kapsamda tahsis amacında kullanılmak üzere ilgili il özel idaresine tahsis edilmiş sayılır.

Devredilen birimlere ilişkin olarak; Bakanlık tarafından daha önce yapılmış olan sözleşme ve protokollere ilgili il özel idaresi taraf olur, Bakanlığın leh ve aleyhine açılmış davalar ve icra takiplerinde ilgili il özel idaresi kendiliğinden taraf sıfatını kazanır.

Devredilen birimlere ilişkin yatırım projelerinden başlanmış olanlar ilgili il özel idaresinin yatırım programına dahil edilir. Bu Kanunun yayımı tarihinde yapım ihalesi yapılmamış olan projeler yatırım programından çıkarılır.

Bu madde uyarınca devredilen birimlerin yürüttüğü hizmetlere münhasıran Bakanlık tarafından yeniden taşra teşkilatı kurulamaz.

Bu madde uyarınca yapılacak devir işlemleri, Kanunun yürürlük tarihinden itibaren altı ay içinde, devredilen güzel sanatlar galerisi, kütüphane ve müzelerdeki, müzelik plastik sanat eserleri, yazma ve nadir eserlerle, arkeolojik eserlerin devir işlemleri ise iki yıl içinde sonuçlandırılır.

Bu maddenin uygulanmasına ilişkin esas ve usulleri belirlemeye ve uygulamada çıkacak sorunları çözmeye; illerdeki kültür merkezleri ile Büyükşehir belediyesi sınırları içindeki Bakanlığa bağlı birimlerden hangilerinin il özel idaresine devredileceğini belirlemeye Bakanlık yetkilidir.”

EK MADDE 2– Ekli (II) sayılı listede gösterilen kadrolar iptal edilmiş ve 190 sayılı Genel Kadro ve Usulü Hakkında Kanun Hükmünde Kararnamenin eki (I) sayılı cetvelin Kültür ve Turizm Bakanlığı bölümünden çıkarılmıştır. Ekli (III) sayılı listedeki kadrolar ihdas edilerek 190 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin eki (I) sayılı cetvelin Kültür ve Turizm Bakanlığı bölümüne eklenmiştir.

Ekli (IV) sayılı listedeki illerde Bakanlığa bağlı müze müdürlükleri kurulmuştur.”
MADDE 3- 4848 sayılı Kanuna aşağıdaki geçici maddeler eklenmiştir.

 “GEÇİCİ MADDE 8- Ek 1 inci madde uyarınca devredilen birimlerde çalışmakta olan personel, kadro unvanları ile birlikte il özel idarelerine devredilmiş sayılır.

Ekli (V) sayılı listede gösterilen kadrolar 190 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin eki (I) sayılı cetvelin Kültür ve Turizm Bakanlığı bölümünden çıkarılmış ve bu kadrolarda çalışmakta olan personelin atanması için, ilgili il özel idaresinin kadro cetvellerine eklenmiştir. Ekli (VI) sayılı listede gösterilen kadrolar 190 sayılı Kararnamenin eki (I) sayılı cetvelin Kültür ve Turizm Bakanlığı bölümünden çıkarılmış ve ekli (VII) sayılı listede gösterilen kadrolar bu kadrolarda çalışmakta olan personelin atanması için, ilgili il özel idaresinin kadro cetvellerine eklenmiştir.

 Bu madde uyarınca devredilen kadrolar, ilgili il özel idaresinin norm kadrosuna eklenmiştir.
Bu Kanun uyarınca yapılacak tüm devir işlemleri ile düzenlenecek belgeler her türlü vergi, resim, harç, ücret ve fondan müstesnadır.

2010-2012 Mali Yılları itibariyle devredilen birimlere ilişkin olarak Bakanlık bütçesine konmuş ve konulacak ödeneklerden Bakanlıkça ilgili il özel idaresine kaynak aktarılır.

“GEÇİCİ MADDE 9-  Bu Kanunun yayımı tarihinde Bakanlıkta müze araştırmacısı ve kütüphaneci kadrolarında bulunan personel başka bir işleme gerek kalmaksızın bu Kanunla ihdas edilen müze araştırmacısı ve kütüphaneci kadrolarına atanmış sayılır. Bu hüküm devredilen birimlerde çalışan aynı ünvanlı personel için de uygulanır.

Bakanlıkta fiilen görev yapan ve üniversitelerin kütüphanecilik, bilgi ve belge yönetimi, arşivcilik, arkeoloji, sanat tarihi,  arkeoloji ve sanat tarihi, antropoloji, etnoloji, sosyal antropoloji ve etnoloji, fizik ve paleoantropoloji, tarih, eskiçağ dilleri ve kültürleri, latin dili ve edebiyatı, doğu dilleri ve edebiyatı bölümlerinin anabilim dallarında lisans eğitimi almış olan personelden, bu Kanunun yayımı tarihinden itibaren üç ay içerisinde başvuranlardan Bakanlıkça yapılacak mesleki yeterlilik sınavında başarılı olanlar durumlarına uygun kütüphaneci, arkeolog veya müze araştırmacısı kadrolarına atanırlar.”


MADDE 4-  14/1965 tarihli ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun;

a) 36 ncı maddesinin “Teknik Hizmetler Sınıfı” başlıklı II numaralı bendine “mimar” ibaresinden sonra gelmek üzere “arkeolog, müze araştırmacısı, KÜTÜPHANECİ
   b) Eki I Sayılı Cetvelin “II- Teknik Hizmetler Sınıfı” başlıklı bölümünün (a) bendine “mimar” ibaresinden sonra gelmek üzere “arkeolog, müze araştırmacısı, KÜTÜPHANECİ
ibareleri eklenmiştir.  

MADDE 5-  21/7/1983 tarihli ve 2863 sayılı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanununun;

a) 12 nci maddesinin yedinci fıkrasına “belediyelerce” ibaresinden sonra gelmek üzere “Bakanlıkça öncelik verilen” ibaresi eklenmiştir,

b) 17 nci maddesinin (a) fıkrasının ikinci ve üçüncü bendleri aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir;

“Koruma amaçlı imar planı yapılıncaya kadar, koruma bölge kurulu tarafından üç ay içinde geçiş dönemi koruma esasları ve kullanma şartları belirlenir. İl özel idareleri, belediyeler, ilgili kamu kurum ve kuruluşları sözkonusu alanda ilgili meslek odaları, sivil toplum kuruluşları ve plandan etkilenen hemşerilerin katılımı ile toplantılar düzenleyerek koruma amaçlı imar planını hazırlatıp, incelenmek ve sonuçlandırılmak üzere iki yıl içinde koruma bölge kuruluna vermek zorundadır.”

“Bu iki yıllık süre içinde zorunlu nedenlerle plan yapılamadığı takdirde koruma bölge kurulunca bu süre uzatılabilir.”

 c) 35 inci maddesinin ikinci fıkrası aşağıdaki şekilde değiştirilmiş, üçüncü fıkrasında yer alan “Bakanlar Kurulu kararı ile” ibaresi yürürlükten kaldırılmıştır.

            “Bilimsel ve mali yeterliği Kültür ve Turizm Bakanlığınca takdir ve kabul olunan Türk ve yabancı heyet ve kurumlar ile bu Bakanlık personeli veya bu Bakanlıkça görevlendirilecek Türk bilim adamları tarafından yapılacak araştırma, sondaj ve kazılara izin vermeye Kültür ve Turizm Bakanlığı yetkilidir.”     

MADDE 6- Bu Kanun yayımı tarihinde yürürlüğe girer.

MADDE 7- Bu Kanun hükümlerini Bakanlar Kurulu yürütür.
EKLİ (I) SAYILI LİSTE

  1. Adana Atatürk Evi Müzesi
  2. Adana Etnografya Müzesi
  3. Amasya Saraydüzü Kışla Binası Milli Mücadele Müzesi ve Kongre Merkezi
  4. Amasya Hazeranlar Konağı
  5. Ankara Estergon Etnografya Müzesi
  6. Antalya Atatürk Evi Müzesi
  7. Antalya Alanya Atatürk Evi Müzesi
  8. Aydın Yörük Ali Efe Müzesi
  9. Aydın Karacasu Etnografya Müzesi
  10. Balıkesir Edremit Sıdıka Erke Etnografya Müzesi
  11. Bilecik Söğüt Ertuğrul Gazi Arkeoloji ve Etnografya Müzesi
  12. Bitlis Etnografya Müzesi
  13. Bolu Göynük Akşemseddin Türbesi
  14. Burdur Taşoda Etnografya Müzesi
  15. Burdur Kocaoda Bakibey Konağı
  16. Bursa Atatürk Evi Müzesi
  17. Bursa Osmanlı Evi Müzesi
  18. Bursa Mudanya Mütareke Evi Müzesi
  19. Bursa Yenişehir Şemaki Evi Müzesi
  20. Denizli Atatürk Evi Etnografya Müzesi
  21. Diyarbakır Cahit Sıtkı Tarancı Evi Kültür Merkezi
  22. Diyarbakır Silvan Atatürk Evi Müzesi
  23. Diyarbakır Ziya Gökalp Müzesi
  24. Eskişehir Mihalıççık Yunus Emre Müzesi
  25. Erzurum Atatürk Evi Müzesi
  26. Gaziantep Hasan Süzer Etnografya Müzesi
  27. Mersin Atatürk Evi Müzesi
  28. Mersin Silifke Atatürk Evi Müzesi
  29. Iğdır Abide Müzesi
  30. Isparta Uluborlu Müzesi
  31. İstanbul Adam Mickiewicz Müzesi
  32. İzmir Etnografya Müzesi
  33. İzmir Atatürk Evi Müzesi
  34. İzmir Birgi Çakırağa Konağı
  35. Kastamonu Liva Paşa Etnografya Müzesi
  36. Kayseri Güpgüpoğlu Etnografya Müzesi
  37. Kayseri Atatürk Evi Müzesi
  38. Kocaeli Av Köşkü Saray Müzesi
  39. Kocaeli Osman Hamdi Bey Müzesi
  40. Konya Atatürk Evi Müzesi
  41. Konya Etnografya Müzesi
  42. Konya Akşehir Taş Eserler Müzesi
  43. Konya Ereğli Müzesi
  44. Konya Akşehir Batı Cephesi Karargâh Müzesi
  45. Kütahya Kossuth Evi Müzesi
  46. Kütahya Çini Müzesi
  47. Malatya Atatürk Evi
  48. Malatya Beşkonaklar Etnografya Müzesi
  49. Manisa Akhisar Müzesi
  50. Muğla Bodrum Zeki Müren Sanat Müzesi
  51. Nevşehir Ürgüp Müzesi
  52. Nevşehir Hacıbektaş Atatürk Evi Müzesi
  53. Rize Atatürk Evi Müzesi
  54. Samsun Gazi Müzesi
  55. Samsun Bafra Müzesi
  56. Sinop Aslantorunlar Etnografya Müzesi
  57. Sivas Şarkışla Âşık Veysel Müzesi
  58. Tekirdağ Muratlı Atatürk Evi
  59. Tokat Latifoğlu Konağı Etnografya Müzesi
  60. Tokat Atatürk Evi Müzesi
  61. Uşak Atatürk ve Etnografya Müzesi
EKLİ (II) SAYILI LİSTE

KURUMU    : KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI
TEŞKİLATI : MERKEZ

İPTALİ UYGUN GÖRÜLEN KADROLARIN

                                                                                               SERBEST           TUTULAN
                                                                                                 KADRO              KADRO
SINIFI    UNVANI                                        DERECESİ       ADEDİ                ADEDİ                TOPLAM
GİH      MÜZE ARAŞTIRMACISI                       1                    12                      -                              12
GİH      MÜZE ARAŞTIRMACISI                       3                      1                      -                               1
GİH      MÜZE ARAŞTIRMACISI                       6                      1                      -                               1
GİH      KÜTÜPHANECİ                                      1                    26                  -                                 26
GİH      KÜTÜPHANECİ                                      2                       -                       -                               - 
GİH      KÜTÜPHANECİ                                      3                      7                       -                               7
GİH      KÜTÜPHANECİ                                     4                       -                       -                                -
GİH      KÜTÜPHANECİ                                     5                       3                      -                               3
GİH      KÜTÜPHANECİ                                     6                       5                       -                               5
GİH      KÜTÜPHANECİ                                     7                       1                       -                               1



KURUMU    : KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI
TEŞKİLATI : TAŞRA

İPTALİ UYGUN GÖRÜLEN KADROLARIN

                                                                                               SERBEST           TUTULAN
                                                                                                 KADRO              KADRO
SINIFI    UNVANI                                        DERECESİ       ADEDİ                ADEDİ                TOPLAM
  GİH      MÜZE ARAŞTIRMACISI                       1                    102                      -                          102
  GİH      MÜZE ARAŞTIRMACISI                       3                      10                      -                            10
  GİH      MÜZE ARAŞTIRMACISI                       5                        9                      -                              9
  GİH      MÜZE ARAŞTIRMACISI                       6                      88                      -                            88
  GİH      MÜZE ARAŞTIRMACISI                       7                        2                      -                              2
  GİH      KÜTÜPHANECİ                                      1                    175                                  -                               175
  GİH      KÜTÜPHANECİ                                      2                        -                       -                               - 
  GİH      KÜTÜPHANECİ                                      3                         23                               -                              23
  GİH      KÜTÜPHANECİ                                      4                        3                     -                                3
  GİH      KÜTÜPHANECİ                                      5                        8                     -                                8
  GİH      KÜTÜPHANECİ                                      6                     180                    -                            180
  GİH      KÜTÜPHANECİ                                      7                       37                    -                              37

















EKLİ (III) SAYILI LİSTE


KURUMU    : KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI
TEŞKİLATI : MERKEZ

İHDASİ UYGUN GÖRÜLEN KADROLARIN

                                                                                               SERBEST           TUTULAN
                                                                                                 KADRO              KADRO
SINIFI    UNVANI                                        DERECESİ       ADEDİ                ADEDİ                TOPLAM
TH       MÜZE ARAŞTIRMACISI                       1                    12                      -                              12
TH       MÜZE ARAŞTIRMACISI                       3                      1                      -                               1
TH       MÜZE ARAŞTIRMACISI                       4                      3                      -                               3
TH       MÜZE ARAŞTIRMACISI                       5                      7                      -                               7
TH       MÜZE ARAŞTIRMACISI                       6                      1                      -                               1
TH       KÜTÜPHANECİ                                      1                     26                     -                                           26
TH       KÜTÜPHANECİ                                      2                        -                      -                               - 
TH       KÜTÜPHANECİ                                      3                        7                     -                                              7
TH       KÜTÜPHANECİ                                      4                        -                     -                               -
TH       KÜTÜPHANECİ                                      5                        3                    -                                3
TH       KÜTÜPHANECİ                                      6                        5                    -                                5
TH       KÜTÜPHANECİ                                      7                        1                    -                                1





KURUMU    : KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI
TEŞKİLATI : TAŞRA

İHDASİ UYGUN GÖRÜLEN KADROLARIN

                                                                                               SERBEST           TUTULAN
                                                                                                 KADRO              KADRO
SINIFI    UNVANI                                        DERECESİ       ADEDİ                ADEDİ                TOPLAM
 TH       MÜZE ARAŞTIRMACISI                       1                    102                      -                          102
 TH       MÜZE ARAŞTIRMACISI                       2                        3                      -                               3
 TH       MÜZE ARAŞTIRMACISI                       3                      13                      -                             13
 TH       MÜZE ARAŞTIRMACISI                       4                        7                      -                               7
 TH       MÜZE ARAŞTIRMACISI                       5                      19                      -                             19
 TH       MÜZE ARAŞTIRMACISI                       6                      88                      -                             88
 TH       MÜZE ARAŞTIRMACISI                       7                        5                      -                               5
 TH       KÜTÜPHANECİ                                      1                    175                                   -                           175
 TH       KÜTÜPHANECİ                                      2                           -                    -                               - 
 TH       KÜTÜPHANECİ                                      3                           23                              -                                  23
 TH       KÜTÜPHANECİ                                      4                          3                    -                                3
 TH       KÜTÜPHANECİ                                      5                          8                    -                                8
 TH       KÜTÜPHANECİ                                      6                       180                   -                            180
 TH       KÜTÜPHANECİ                                      7                          37                  -                              37
 GİH     MÜZE MÜDÜRÜ                         1                          16                  -                              16









EKLİ (IV) SAYILI LİSTE
MÜZE MÜDÜRLÜKLERİ KURULAN İLLER

  1. Ağrı
  2. Artvin
  3. Bingöl
  4. Gümüşhane
  5. Hakkâri
  6. Muş
  7. Rize
  8. Siirt
  9. Tunceli
  10. Kırıkkale
  11. Şırnak
  12. Ardahan
  13. Iğdır
  14. Yalova
  15. Karabük
  16. Kilis
































EKLİ (V) SAYILI LİSTE

KURUMU: KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI
TEŞKİLATI: TAŞRA

İPTALİ UYGUN GÖRÜLEN KADROLARIN


SINIFI
UNVANI
DERECE
SERBEST KADRO ADEDİ
TUTULU KADRO ADEDİ
TOPLAM
KÜTÜPHANE MÜDÜRÜ
1
180
-
180
GİH
KÜTÜPHANE MÜDÜRÜ
2
3
-
3
GİH
KÜTÜPHANE MÜDÜRÜ
3
12
-
12
GİH
KÜTÜPHANE MÜDÜRÜ
5
1
-
1
GİH
KÜTÜPHANE MÜDÜR YARDIMCISI
1
4
-
4
GİH
UZMAN
1
2
-
2
GİH
UZMAN (Ö)
1-12
2
-
2
GİH
ŞEF
3
35
-
35
GİH
ŞEF
4
2
-
2
GİH
ŞEF
5
2
-
2
GİH
ŞEF (Ö)
3-12
16
-
16
GİH
MEMUR
5
491
-
491
GİH
MEMUR
6
25
-
25
GİH
MEMUR
7
28
-
28
GİH
MEMUR
8
17
-
17
GİH
MEMUR
9
5
-
5
GİH
MEMUR
10
15
-
15
GİH
AMBAR MEMURU
5
12
-
12
GİH
AMBAR MEMURU
7
1
-
1
GİH
ENFORMASYON MEMURU
3
54
-
54
GİH
ENFORMASYON MEMURU
5
14
-
14
GİH
ENFORMASYON MEMURU
6
10
-
10
GİH
ENFORMASYON MEMURU
7
7
-
7
GİH
ENFORMASYON MEMURU
8
4
-
4
GİH
ENFORMASYON MEMURU
9
13
-
13
GİH
KORUMA VE GÜVENLİK GÖREVLİSİ
5
12
-
12
GİH
KORUMA VE GÜVENLİK GÖREVLİSİ
6
2
-
2
GİH
KORUMA VE GÜVENLİK GÖREVLİSİ
7
1
-
1
GİH
DAKTİLOGRAF
5
4
-
4
GİH
DAKTİLOGRAF
7
1
-
1
GİH
DAKTİLOGRAF
10
1
-
1
GİH
BİLGİSAYAR İŞLETMENİ
3
79
-
79
GİH
BİLGİSAYAR İŞLETMENİ
4
3
-
3
GİH
BİLGİSAYAR İŞLETMENİ
5
19
-
19
GİH
BİLGİSAYAR İŞLETMENİ
6
2
-
2
GİH
BİLGİSAYAR İŞLETMENİ
7
2
-
2
GİH
BİLGİSAYAR İŞLETMENİ
8
2
-
2

GİH
VERİ HAZIRLAMA VE KONTROL İŞLETMENİ
3
29
-
29
GİH
VERİ HAZIRLAMA VE KONTROL İŞLETMENİ
4
6
-
6
GİH
VERİ HAZIRLAMA VE KONTROL İŞLETMENİ
5
15
-
15
GİH
VERİ HAZIRLAMA VE KONTROL İŞLETMENİ
6
1
-
1
GİH
ŞOFÖR
8
1
-
1
TH
ARKEOLOG
1
5
-
5
TH
ARKEOLOG
5
2
-
2
TH
ARKEOLOG
6
3
-
3
TH
TEKNİKER(Ö)
1-9
2
-
2
TH
TEKNİSYEN
3
1
-
1
TH
TEKNİSYEN
4
2
-
2
TH
TEKNİSYEN
5
1
-
1
TH
TEKNİSYEN
3-12
11
-
11
YH        
TEKNİSYEN YARDIMCISI
5
7
-
7
YH
HİZMETLİ
5
135
-
135
YH
HİZMETLİ
6
24
-
24
YH
HİZMETLİ
7
40
-
40
YH
HİZMETLİ
8
15
-
15
YH
HİZMETLİ
9
1
-
1
YH
HİZMETLİ
10
4
-
4
YH
HİZMETLİ
12
2
-
2
YH        
KALORİFERCİ
5
12
-
12
YH
KALORİFERCİ
7
5
-
5
YH
BEKÇİ
5
33
-
33
YH
BEKÇİ
6
7
-
7
YH        
BEKÇİ
7
9
-
9
YH
BEKÇİ
8
2
-
2
YH
BEKÇİ
9
1
-
1

TOPLAM

1459

1459



















EKLİ (VI) SAYILI LİSTE

KURUMU: KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI
TEŞKİLATI: TAŞRA

İPTALİ UYGUN GÖRÜLEN KADROLARIN


                                                                           SERBEST          TUTULAN
                                                                           KADRO             KADRO
SINIFI          UNVANI          DERECESİ         ADEDİ               ADEDİ                   TOPLAM
 
  GİH            MÜZE ARAŞ.             1                     1                      -                                  1
 
  GİH            MÜZE ARAŞ.             6                     1                      -                                  1
 
  GİH            KÜTÜPHANECİ         1                   71                      -                                71
 
  GİH            KÜTÜPHANECİ         3                     7                      -                                  7

  GİH            KÜTÜPHANECİ         5                     2                      -                                  2

  GİH            KÜTÜPHANECİ         6                   56                      -                                56

  GİH            KÜTÜPHANECİ         7                     8                      -                                  8


























EKLİ (VII) SAYILI LİSTE


İHDASI UYGUN GÖRÜLEN KADROLARIN


                                                                           SERBEST          TUTULAN
                                                                           KADRO             KADRO
SINIFI          UNVANI          DERECESİ         ADEDİ               ADEDİ                   TOPLAM
 
  TH             MÜZE ARAŞ.             1                     1                      -                                  1
 
  TH             MÜZE ARAŞ.             6                     1                      -                                  1
 
  TH             KÜTÜPHANECİ         1                   71                      -                                71
 
  TH             KÜTÜPHANECİ         3                     7                      -                                  7

  TH             KÜTÜPHANECİ         5                     2                      -                                  2

  TH             KÜTÜPHANECİ         6                   56                      -                                56

  TH             KÜTÜPHANECİ         7                     8                      -                                  8

Hiç yorum yok: