10 Ekim 2011 Pazartesi

Kütüphanecilerden Kültür Bakanına Sesleniş


Arkadaşlar merhaba,

Yaptığımız değerlendirmeler sonucu bu işi sadece Kültür Bakanımız Sn. Ertuğrul GÜNAY'ın çözebileceğini düşündük ve onu tekrar yardıma çağırmaya karar verdik. faks için ben bir metin hazırladım. eleştirilerinizden sonra göndermeye hazırım.

Sayın Bakanımız,

Şu ana kadar mesleğimiz adına vermiş olduğumuz savaşta hep yanımızda yer aldınız. Harcadığınız olağanüstü çaba sayesinde mesleğimiz diğer 4 unvan ile beraber nihayet bir kanun hükmünde kararname ile teknik hizmetler sınıfında yer aldı.

Takdir edersiniz ki bu bizim için çok büyük bir adımdı. Ancak Maliye Bakanlığı bürokratlarının hazırladıkları raporlar ile yerimizin hem bizim için hem de sizin beklediğinizin çok altında yer alacağı duyumunu almış ve sözlü olarak bunu öğrenmiş bulunmaktayız.

Çabalarımızın boşa gitmemesi ve mesleğimizin nihayet bir parça olsun değer görebilmesi açısından, bu çalışmaların şu anda birçok kurum/kuruluşta olduğu gibi en azından “d” bendinden değerlendirilmesini bekliyoruz.

Şimdi size ihtiyacımız var. Bu konuda tekrar yardımlarınızı bekliyor ve temenni ediyoruz. Lütfen Maliye Bakanlığının size/bize verilen sözleri tutmasını sağlayınız.
Bütün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan kütüphaneciler adına bu işi sadece sizin yapabileceğinizi biliyoruz ve teşekkür ediyoruz.

Ad Soyad
Unvan
İmza

Hiç yorum yok: